شوپن و زندگی هنری وی
فردریک شوپن
در مقالات قبلی زندگی هنری مشاهیر و نوابغ موسیقی جهان مورد بررسی قرار گرفت. بتهوون ، موتزارت،باخ و هایدن دیدید که چگونه این هنرمندان نگاهی خلاقانه به موسیقی داشتند و نام خود را در موسیقی جهان همیشه ماندگار کردند. حال در این مقاله زندگی هنری یکی دیگر از نوابغ برجسته ی موسیقی جهان بررسی می شود.
مطالعه ی زندگی هنری آهنگسازان و موسیقیدان های بزرگ به همه توصیه می شود. چرا که آنها بهترین الگوهای هنر موسیقی هستند. خصوصا اگر قطعات این بزرگان را مورد بررسی قرار دهید. نکات بسیار ارزشمندی نصیبتان می شود.در ادامه این مقاله به زندگی هنری فردریک شوپن پرداخته می شود.
فردریک شوپن:
وی در سالهای ۱۸۱۰-۱۸۴۹ زندگی می کرد. وی برجسته ترین آهنگساز پیانو در قرن نوزدهم بود. وی متخصص موسیقی این ساز بود و بخش کوچکی از آثار وی برای سازی دیگر نوشته شده اند. موسیقی شوپن امضای خودش را دارد این نشان می دهد وی به خوبی ویژگی ها و توانایی های این ساز و البته موسیقی را درک کرده است.او از عنوان های توصیفی استفاده نکرده و عمدتا قطعات تک موومانی نوشته است. بافت هموفونیک (در دوره آموزش هارمونی موسیقی این بافت مفهومی تدریس شده است)، کروماتیسم و مدولاسیون های بسیار، خلاقیت ملودیک و هارمونیک عالی، توجه محدود به مهارت های حرفه ای نوازندگی و دقت ظرافت کلی در سبک ویژگی ممتاز آثار شوپن هستند. آثا شوپن شامل:
نکتورن ها
اسکرتسوها
بیست و چهار پرلود در همه ی مایه های ماژور و مینور
والس ها
رقص های استیلیزه ی لهستانی (پولونز و مازوکا)
بیست و هفت اتود
امپرومپتوها
سه سونات
و دو کنسرتو پیانو هستند.